Stanite - možda vam neće trebati operacije prostate!

 

Najnovija otkrića o prehrambenom lijeku za njegu prostate

Više od 500.000 muškaraca diljem svijeta dobije dijagnozu raka prostate svake godine. Radioterapija i odstranjivanje prostate su popularni tretmani za ovu smrtonosnu bolest. Međutim, kako svijet kreće u susret prirodnom načinu liječenja, sve više i više studija se obavlja o tome kako prehrambena medicina može pomoći u liječenju raka prostate prije potrebe za radioterapijom ili operacijom.

Vitamin D
'Sunčani' vitamin je jedan od najnovijih tretmana za rak prostate. Nedavna istraživanja pronašla su usku povezanost između nedostatka vitamina D i raka prostate.

Jedna je studija pokazala da muškarci s višim razinama vitamina D dobivenih od izlaganja suncu imaju niži rizik od razvoja raka prostate od onih s nižim iznosima. Znanstvena istraživanja također su pokazala da vitamin D inhibira rast stanica.

Druga studija je otkrila da prikladna izloženost suncu može spriječiti 600.000 slučajeva raka debelog crijeva i raka dojke svake godine. Tu je veliki broj studija koje povezuju nedostatak vitamina D i raznih vrsta raka. Preporučeno je redovito izlaganje suncu barem 15 minuta dnevno s najmanje 40 posto tijela otkrivenim.

Vitamin K2
Prema rezultatima Europskog prospektivnog istraživanja za rak i nutricionizam koje uključuje više od 11.000 muškaraca, povećani unos vitamina K2 može smanjiti rizik od raka prostate za 35 posto. Mnoge studije su objavile potencijalne zdravstvene prednosti vitamina K za kosti, krv i kožu. Nedavna studija o zdravlju prostate podržava rastuću vjeru u iscjeliteljsku moć navedenog vitamina. Štoviše, potencijalne prednosti K2 su bile najizraženije za napredne slučajeva raka prostate. Vitamin K je također utvrđen kao koristan u borbi protiv drugih vrsta raka, uključujući jetre, crijeva, želuca, nazofarinksa, raka usne šupljine, a također se koristi za prevenciju bolesti srca.

Kava
Nova studija pokazuje da kava može smanjiti rizik od oblika razvoja raka prostate koji najčešće završava smrću. Lorelei Mucci je viši istraživač u ovoj studiji. Ona je suradnik epidemiolog u Zavodu za medicinu na Brigham and Women 's Hospital.

Mucci-n tim pratio je 47.911 muškaraca koji su evidentirali njihovu konzumaciju kave 1986-2008. Muškarci s najvećim iznosom konzumiranja kave imali su 60 posto manji rizik od razvoja smrtonosne vrste raka prostate. Muškarci koji su pili šest ili više šalica dnevno imali su 20 posto manji rizik od bilo kojeg oblika raka prostate. Čak i oni koji su uzimali samo jednu do tri šalice dnevno imali su 30 posto manju opasnost od smrtonosnog raka prostate.

Za spojeve koje se nalaze u kavi (kinin, magnezij i trigonelin) se vjeruje da su odgovorni za pozitivne rezultate. Ovi spojevi smanjuju upalu i upravljaju inzulinom. Kava sadrži antioksidanse koji se bore protiv slobodnih radikala i sprječavaju štetnu oksidaciju stanica. Istraživači su otkrili da i normalna i kava bez kofeina pružaju istu stopu smanjenja u riziku raka prostate.

Da biste saznali više o prirodnim načinima za postizanje zdravlja prostate, posjetite ayurstate.com.

India Herbs je holistički pružatelj zdravstvenih usluga s uredima u SAD-u, Singapuru i Indiji. Nudimo životne smjernice u vezi s ekstraktima biljnih dodataka na temelju Ayurvede - 5000 godina starog tradicionalnog medicinskog sustava kojeg koristi više od 900 milijuna ljudi u Indiji! Za više informacija o našim "Drevnim lijekovima za moderna vremena", posjetite:
www.india-herbs.com.

 

 

 
HIDE
 • P r o i z v o d i

 • India Herbs

 • #3 - 17th Avenue South
  Nampa, ID 83651
  United States
 • Kratka upustva za naručivanje proizvoda Indie Herbs

 • Ayuurstate - svjedočanstva

  Moje ime je Jose, ja sam iz Teksasa u Houstonu. Ja sam imao mnogo problema s prostatom i uzimao sam tri različita lijeka, Laboqueen, Tetracycline, Cipro. Uzimao sam ih godinu dana i nijedan od njih nije riješio moj problem. Tražio sam preko interneta i srećom sam pronašao vašu stranicu i vaši su proizvodi za mene učinili čudo.... Više svjedočanstava>>>

 • KamaRaja - svjedočanstva

  Pozdrav, moje ime je Roger, ja sam iz Sidneja u Australiji.... Ja sam imao problme u postizanju erekcije što je za mene bilo neugodno iskustvo, još imam želju ali jednostavno ne mogu održati erekciju....Konačno sam našao Kama Raju te odlučio pokušati. Koristio sam Kama Raju nekoliko mjeseci, i ono što mogu reći jeste da nije bilo senzacionalnih efekata, sijevanja i td., efekti su bili profinjeni, ali definitivno uočljivi i otkad sam počeo uzimati Kama Raju više nemam problema s erekcijom. Kama Raja za mene je proizvela pozitivne rezultate, dala je efekte. Hvala. Više svjedočanstava>>>

 • Sukraja - svjedočanstva

  Ja sam Dharmendra iz Dohe, Qatar. Ja sam imao problem s brojem spermija i njihovom smrtnošću. Bio sam depresivan zbog toga i 3 godine sam uzimao lijekove, no nijedan od njih nije mi pomogao. Tada sam sjeo za kompjuter i tražio pod pojmom smrtnost spermija i sl. Tako sam našao Sukraju i Kama Raju. Naručio sam ih iz Singapura i oni su mi pomogli. Nakon jednog mjeseca broj spermija povećao se na 26 miliona, prethodno je bio 4 miliona. I nije bilo nikakvih nuspojava. Ja sam kupio dozu za 6 mjeseci i vjerujem da će također doći do smanjenja smrtnosti spermija.... Hvala na vašem proizvodu. Više svjedočanstava>>>