Prostata - znakovi upozorenja

Prostata je mali organ veličine oraha. Nalazi se ispod mjehura (gdje je urin pohranjen) i okružuje cijev (uretra) koja prenosi mokraću iz mokraćnog mjehura. Prostata pravi tekućinu koja postaje dio sjemena. Sjeme je bijela tekućina koja sadrži spermu.

Problemi s prostatom su uobičajeni kod muškaraca u dobi od 50 i starijih. Ponekad muškarci osjećaju simptome sami, a ponekad njihovi liječnici pronađu probleme s prostatom tijekom rutinskih pregleda. Liječnici koji su stručnjaci za bolesti urinarnog trakta (urolozi) dijagnosticiraju i liječe probleme s prostatom.

Postoji mnogu različitih vrsta problema s prostatom. Mnogi ne uključuju rak, ali neki ga uključuju. Tretmani se razlikuju, no problemi s prostatom se često mogu liječiti bez utjecanja seksualne funkcije.

Znakovi problema s prostatom
·  Česti nagon za mokrenjem
·  Krv u urinu ilispermi
·  Bolno ili peckavo mokrenje
·  Poteškoće u mokrenju
·  Poteškoće u postizanju erekcije
·  Bolne ejakulacije
·  Česta bol ili ukočenost u donjem dijelu leđa, kukovima ili natkoljenicama
·  Nemogućnost mokrenja, ili
·  Curenje urina

Ako imate bilo koji od ovih simptoma, posjetite vašeg liječnika odmah, kako bi saznali da li je je potrebno liječenje.
Postoji nekoliko problema s prostatom, uključujući:
·  Akutni prostatitis je infekcija prostate uzrokovana bakterijama. Obično počinje brzo i može izazvati groznicu, zimicu ili bol u donjem dijelu leđa i između nogu. Također može uzrokovati bol prilikom mokrenja. Ako imate ove simptome, posjetite liječnika odmah. Antibiotski lijekovi obično pomažu liječiti infekciju i olakšati simptome. Vaš liječnik može savjetovati da pijete više tekućine.
·  Kronični prostatitis je infekcija prostate koja se vraća povremeno. Simptomi mogu biti blaži nego kod akutnog prostatitisa, ali oni mogu trajati duže. Kronični prostatitis može biti teško liječiti. Antibiotici mogu djelovati ako su bakterije uzrok infekcije. Ali ako bakterije nisu uzrok, antibiotici neće djelovati. Masiranje prostate ponekad pomaže pri otpuštanju tekućine. Tople kupke također mogu donijeti olakšanje. Često kronični prostatitis nestane sam od sebe.
·  Benigna hiperplazija prostate (BHP) je izraz koji se koristi za opisivanje povećane prostate. BHP je česta kod starijih muškaraca. Tijekom vremena, povećana prostata može blokirati uretru, čineći mokrenje teškim. Može uzrokovati curenje nakon mokrenja ili česti poriv za mokrenjem, osobito noću. Vaš liječnik će provesti rektalni test za dijagnosticiranje BHP. Liječnik također može pregledati vašu uretru, prostatu i mjehur.
·  Rak prostate : Rak prostate jedan je od najčešćih oblika raka kod muškaraca iz Amerike. Više je čest među afričkim amerikancima nego kod bijelih muškaraca. Liječenje raka prostate najbolje funkcionira kada se bolest otkrije rano.

 

 
HIDE
 • P r o i z v o d i

 • India Herbs

 • #3 - 17th Avenue South
  Nampa, ID 83651
  United States
 • Kratka upustva za naručivanje proizvoda Indie Herbs

 • Ayuurstate - svjedočanstva

  Moje ime je Jose, ja sam iz Teksasa u Houstonu. Ja sam imao mnogo problema s prostatom i uzimao sam tri različita lijeka, Laboqueen, Tetracycline, Cipro. Uzimao sam ih godinu dana i nijedan od njih nije riješio moj problem. Tražio sam preko interneta i srećom sam pronašao vašu stranicu i vaši su proizvodi za mene učinili čudo.... Više svjedočanstava>>>

 • KamaRaja - svjedočanstva

  Pozdrav, moje ime je Roger, ja sam iz Sidneja u Australiji.... Ja sam imao problme u postizanju erekcije što je za mene bilo neugodno iskustvo, još imam želju ali jednostavno ne mogu održati erekciju....Konačno sam našao Kama Raju te odlučio pokušati. Koristio sam Kama Raju nekoliko mjeseci, i ono što mogu reći jeste da nije bilo senzacionalnih efekata, sijevanja i td., efekti su bili profinjeni, ali definitivno uočljivi i otkad sam počeo uzimati Kama Raju više nemam problema s erekcijom. Kama Raja za mene je proizvela pozitivne rezultate, dala je efekte. Hvala. Više svjedočanstava>>>

 • Sukraja - svjedočanstva

  Ja sam Dharmendra iz Dohe, Qatar. Ja sam imao problem s brojem spermija i njihovom smrtnošću. Bio sam depresivan zbog toga i 3 godine sam uzimao lijekove, no nijedan od njih nije mi pomogao. Tada sam sjeo za kompjuter i tražio pod pojmom smrtnost spermija i sl. Tako sam našao Sukraju i Kama Raju. Naručio sam ih iz Singapura i oni su mi pomogli. Nakon jednog mjeseca broj spermija povećao se na 26 miliona, prethodno je bio 4 miliona. I nije bilo nikakvih nuspojava. Ja sam kupio dozu za 6 mjeseci i vjerujem da će također doći do smanjenja smrtnosti spermija.... Hvala na vašem proizvodu. Više svjedočanstava>>>